Geaca LaDonna Ellen lunga galbena cu guler si cordon in talie

Scapa de teama frigului de afara cu o Geaca lunga galbena matlasata cu guler si croiala in clos LaDonna Ellen care te va face sa te simti minunat in pielea ta.

In noul sezon racoros, colectia de Geci dama galbene este una dintre cele mai cautate de catre iubitoarele de moda. Achizitioneaza Geci galbene online cu livrare rapida si frigul de afara nu iti va mai da batai de cap.

VEZI PRET

Detalii: Comanda online Geaca LaDonna Ellen lunga galbena cu guler si cordon in talie pentru femei

In sezonul rece, gecile de fas sunt printre preferatele noastre pentru ca sunt ideale pentru zilele ploioase. Geaca Ellen este matlasata, are croi clos cu pliuri ce pleaca egant din talie, guler la baza gatului si cordon in talie. Se inchide in fata cu fermoar. Geaca lunga casual Guler la baza gatului Croi clos Cordon in talie Pliuri ce pleaca din talie Inchidere cu fermoar in fata Realizat dintr-un material: fas Compozitie:100% poliester Cum se intretine: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36) *   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, dupa ce dati click pe butonul de vezi pret.

Modelele de Geci galbene de dama sunt perfecte pentru a fi purtate in aceasta perioada. Indiferent ce fel de tinuta preferi cand mergi la job sau iesi la cumparaturi, nu vei da gres cu astfel de Geci galbene cu comanda online.

Categorie: Geci dama galbene
Id Produs: 797260
Magazin: dyfashion


S-ar putea sa te intereseze si: